mandag 2. november 2009

Møte med Global Extreme!

I dag har vi truffet Global Extreme klassen fra Nordhordland Folkehøgskule! Det er Steinar sitt første år som klasseforstander for en helt ny linje på Frekhaug, og de virka som en knallbra gjeng. De var ren jenteklasse da, noe jeg syns er litt rart. Frister ikke syv ukers backpacking gjennom Asia og Oseania gutter?! Så de eneste mannlige på denne klasseturen er altså Steinar som er lærer, og Øyvind som gikk på Frekhaug samtidig som oss, som nå er stipendiat. De har en blogg de også hvor de er flinke til å skrive, har nettopp lest meg gjennom det meste! www.globalextreme.blogg.no er adressen for de som har lyst til å lese om den utrolig spennende turen de har hatt så langt!

Uansett, vi møtte de rundt klokka sju for å gå ut å spise middag sammen. Jeg og Johanne hadde allerede spist middag da vi ble invitert, så vi spiste bare en liten siderett (hvitløks brød, som vi bare elsker! nammenam) mens de andre fikk seg en god middag. Steinar spiste kengurusalat, gærningen.
frekhaug2
frekhaug3
Etter middagen inviterte vi de opp til baren i kjelleren på hostellet våres en tur. Velkjente som vi er med frekhaug-policy’en om null-toleranse for alkohol var det en lettelse at jentene ikke var redde for å danse og kose seg uten noen drinker innabords! :) …for ikke å nevne gutta! Steinar og Øyvind slo seg løs på dansegulvet og!
frekhaug1
frekhaugdans
I morgen drar de videre for å dykke i Stadbroke (?), håper de koser seg masse videre på turen og nyter hvert sekund. Høres ut som de har et veldig kult program!

Må forresten fortelle noe gøy.. Nå er det nemlig andre gangen på få dager at jeg (og Anna den ene dagen, og Johanne i sta) har blitt stoppa på gata av fremmede folk, turister, som spør om de kan ta bilde med oss. Så er det bare å klistre på smilet, selvom man er svett og elendig og på vei hjem fra stranda, og se ut som man koser seg veldig i armkroken til en mann fra Japan, Columbia, Peru eller Kina! Status å være blond for å si det sånn! Syns det er gøy å tenke på at vi er med i feriealbumet til random mennesker..!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar