lørdag 17. oktober 2009

Take a look at this beauty!

Vi har nå vært i Brisbane i to dager. Har ikke gjort så mye, vi har prøvd å finne oss jobb. Vi gikk til en jobbklubb de har på hostellet for å melde oss inn, de kan nemlig hjelpe med å finne jobb. Han hadde ingenting for oss akkurat nå, men han snakka om at det kunne godt hende det dukket opp noe i midten av neste uke. Christian derimot fikk jobb med en gang, handyman veitu! Skjønner ikke helt hva han gjør, men det er noe med noe treverk og greier. Så får vi håpe at jeg og Johanne finner oss en jobb etterhvert og! Vi brukte gårsdagen på å søke etter tax file number, noe som ikke var så lett. Vi skrev også noen resumes (CV), men har ikke vært ute og delt ut til potensielle arbeidsgrivere enda. Tenkte vi skulle vente til mandag, da er gjerne sjefene på plass på jobb, så vi ikke bare leverer CV’er til random ekstrahjelper rundt omkring.
I dag derimot var vi i Australia Zoo, dyrehagen til Steve Irwin “Crocodile Dundee” (derav overskriften, for de som ikke kjenner til sitatene hans)h. Vi møtte Cory, Danielle og Bønna der, i tillegg var vi sammen med en Christian jobba med i går, en italiensk fyr, en irsk fyr og en britisk jente. Det er den fineste dyrehagen jeg har vært i. Den var så stor og dyrevennlig. De hadde et godt utvalg av de australske dyrene, og de var veldig opptatt av dyrenes beste. Vi var på et krokodille show, og det var så enkelt og greit. Sammenlignet med det showet vi så i Thailand hvor små thaigutter løp rundt mellom krokodillene og prøvde å få de til å røre på seg, bestod dette showet av en mann og en krokodille. Han ertet ikke krokodillen, han bare lokket den til seg og gav den litt mat mens han forklarte masse om hvordan krokodillelivet fungerer. Vi gikk også inne i en stor park med massevis av kenguruer som vi kunne gå bort til og klappe og gi litt mat (spesial mat, ikke menneskemat!) hvis vi ville. Vi kunne også klappe koalaer under oppsyn av ansatte i dyrehagen. Jeg betalte også litt for å holde en koala og bli tatt bilde av. Det var litt spennende, selvom det bare varte i maks ett minutt, og bildet ikke akkurat var heldig av meg. Syns det var verdt det, skal ta med meg bildet hjem til Norge. Det er jo et fint minne!



 


Nå skal vi kikke på flybilletter fra Brisbane til Fiji (kanskje en liten juleferie på Fiji?) og fra Sydney til Melbourne i januar. Håper vi finner noe rimelig! De reklamerer hele tiden for kampanjetilbud til både Fiji, New Zealand, Fraser Island og Whitsunday Islands så vi får se hvor mye vi rekker over! Jeg og Johanne tenker at vi har lyst å tilbringe hele mars måned på New Zealand

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar