mandag 5. oktober 2009

Coffs Harbour

Nå har jeg og Johanne ankommet Coffs Harbour. Guttene ble igjen i Port Macquarie en natt til, så reiser de til Byron Bay med bussen i morgen. Det er lettere for de å finne jobb på sånne turiststeder, ettersom de er bygningsarbeidere er det flere jobbmuligheter, særlig muligheten for å jobbe svart. Jeg har sendt en del meldinger med jentene fra Stavanger som vi møtte i Singapore. De er i Byron Bay nå, og har søkt på en hel haug med jobber, alt fra gamlehjem til servitør. De har ikke fått noe positiv respons, så vi regner med de vil være lettere å få jobb på et mindre sted. Tenker vi drar til et hostell som heter Aussietel i morgen og sjekker ut blåbærplukkinga, det er nemlig et hostell som driver det.
Akkkurat nå bor vi på YHA, vi har bare vært her noen timer, så har ikke fått så stort inntrykk av nærområdet. Det er mørkt og det regner, føles veldig norskt ut. I dag er det en eller annen helligdag så matbutikken var stengt når vi kom. Vi bor nå på et gutterom, vi deler med tre gutter fra England, Canada og Australia. Vi var i skikkelig junk-food-humør etter bussturen, så det første vi spurte om var hvor McDonalds lå. Det var ganske langt unna, så de tilbød seg å kjøre oss bort. Kjempegreit med privatsjåfør på rommet!
Han fyren fra Australia på rommet vårt var en merkelig skrue. De to andre guttene hadde aldri prata med han selvom de bodde sammen. Han kom inn når det bare var meg og Johanne på rommet, sa ingenting hvis ikke vi sa noe til han, så dribla han basketballen sin rundt i rommet, leste litt i en bok, og stakk ut og dribla mer på parkeringsplassen utenfor vinduet.. Sitter nede i lobbyen nå, og han dreiv å tusla rundt og stirra på folk. Med en gang han gikk ut var det som om alle pusta ut og bare: herregud hva er det for en fyr?? De ble litt sjokkerte når vi sa at han bodde på rommet våres, så vi har allerede fått to tilbud om å flytte inn på andre folk sine rom, haha! Hvis vi våkner i natt av at han står og stirrer på oss skal vi sette himmel og jord i bevegelse, ingen tvil!
Nå har vi kjøpt internett for 24 timer, så vi har hvertfall for en stund framover. Tenkte å legge ut noen bilder fra Port Macquarie nå, så kommer nok Coffs Harbour bilder etterhvert..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar