lørdag 19. september 2009

innholdsrikt!

I dag har vært en innholdsrik dag! Klokka ti på morningen ble vi hentet av den lokale mannen jeg har snakket om, som viste seg å være en gutt på 25 som hadde masse interessant å fortelle! Han tok oss med ut på et lokalt sted og vi spiste frokost. Var mange spennende og spesielle smaker og lukter, klarer ikke helt å beskrive det. Ble nesten litt for kraftig lukt, ble egentlig litt småkvalm av den. Jeg smakte faktisk på alt han kom med til oss, og jeg har en sterk mistanke om at jeg spiste en snegle/blåskjell. Det var dødsekkelt, jeg hadde mest lyst å spytte det rett tilbake i ansiktet på han, men jeg er jo for høflig til sånt.. Haha! Spiste endel av en lammesuppe (ellerno) og ris fordi det smakte sånn ca normalt, men etterpå angret jeg fordi jeg blei så kvalm. Jeg og Johanne bare: hvorfor spiste vi det? Æsj…
Etterpå dro vi til Sentosa, som er en øy rett ved byen. Der fins det masse gøy å gjøre, men akkurat nå var det full byggeprosess der. Det skal bli casino der, var virkelig et stort prosjekt! Aldri sett så mange heisekraner og byggesaker på ett sted før. Vi dro ihvertfall til Underwater World (akvariumet jeg har snakka om før). Der var det mye gøy å se på. Jeg ble spesielt fascinert av sjøhestene og manetene. Manetene var lyst opp med fancy farger, og sjøhest; vel, jeg har ALDRI sett noe rarere i et akvarium før! Jeg trodde først det bare var tang og tare som fløt rundt, men fikk litt sjokk når jeg så nærmere etter. Det hadde jo faktisk fasong! Gurimalla.. Var forresten en hel haug forskjellige fisker og hai, men var vanskelig å få tatt bilde av de for de stod jo aldri rolig, og vi fikk ikke bruke blitz –> utydelige bilder..
Sentosa var virkelig et fint sted, veldig bra for familier og sånt! Vi dro videre til et delfinshow, som egentlig var litt skuffende. Det varte i kanskje ti minutter etter vi hadde venta på at det skulle begynne i nesten to timer. Men det var gøy å se delfiner, det har jeg faktisk aldri sett på ordentlig! Det var rosa delfiner, dvs de var delvis rosa og delvis grå. De blir mer og mer rosa jo eldre de blir. De hoppa gjennom ringer, balanserte baller på snuten, vinka til publikum og gjorde andre forskjellige triks. Stilig å se på dyr som er så trente og som så tydelig trives med det! Bildene ble ikke så veldig bra, vi stod helt bakerst.
McDonalds her er forresten grisebillig! Ble helt sjokkert da en Big Mac meny kosta.. hold deg fast.. 20 kr!!! Sier jo litt om prisene i Norge tatt i betraktning at dette er et rikt land også. Vel vel, får jo ikke gjort så mye med det.. Nå er klokka åtte på kvelden, Johanne tar en powernap i senga ved siden av meg, og jeg lurer på om jeg skal joine henne. Vi la oss ikke før rundt to-tre i går, og stod opp ni. Rundt klokka ti-elleve i kveld skal vi møte han lokale igjen (han har et navn, men det er Singaporsk og jeg aner ikke hvordan jeg verken sier eller skriver det) for å ta en drink på et utested han ville vise oss. Det var visst kjempehøyt i en bygning og hadde en fantastisk utsikt. Blir gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar