fredag 1. januar 2010

Poolparty for newyears!

Ja, så dro vi på poolparty. Grunnen til at vi var invitert til dette er at Christian er en veldig utadvent og sosial bartender som blir venn med alle, og derfor hadde en mann invitert han til å komme hjem til hans fest på nyttårsaften. Når vi kom dit ble litt satt ut, for der løp det barn rundt føttene på oss. Mange barn, det var hvertfall fem barn der, og det minste barnet var to uker gammelt. Vi tenkte jo vårt om denne festen, men satte oss ned og åpna flaskene våre. Etterhvert forsvant barna en etter en, men likevel var det mest voksne mennesker der, og en gammel mann som ligna på Jan Teigen. De var veldig hyggelige, men jeg kjente jeg skulle ønske det var fler på vår alder der.
nyttårsaften
Husker jeg fortalte om den utrolige varmen som har vært her? Ja, i går kveld forsvant den, og det ble torden og lyn på nyttårsaften. Været skifter utrolig fort her i Victoria! Det var igrunn veldig deilig med litt regn og vind.. Ulempen var at i Melbourne sender de ikke opp rakettene dersom det regner, så da ble det jo ikke noe særlig rakettshow på oss. Men hva trenger man vel raketter i virkeligheten for, når man kan se showet i Sydney på TV?? Det så helt utrolig ut, hadde vært gøy å vært der på nyttårsaften en gang.

Så var vi jo faktisk på et POOLPARTY, og da må man jo bruke bassenget for det det er verdt! Så rundt midnatt hoppa vi nedi bassenget, som var oppvarma og holdt 33 grader, og hadde det gøy med alle lekene som lå strødd rundt der. At det regner litt gjør vel ingenting når man har oppvarma basseng! Senere kom det også enda fler folk, blant annet Brett (han som eier baren) og noen franske folk, og tre australske gutter jeg aldri har møtt før. Moro!

Håper alle hadde en fin kveld, og ønsker alle det beste i 2010.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar